Bogføring Bogføring, lønadm. og indberetning til off. myndigheder mv.

Bogføringsassistance 

Til mindre eller mellemstore virksomheder som ønsker daglig ajourføring – bogføring af bilag mv. – tilbyder jeg bogføringsassistance. Det kræver dog at jeg får online adgang til bilag/kvitteringer/fakturaer, da jeg opholder mig udenfor Danmark.

Virksomheden skal scanne alle dokumenter/bilag til mig via en scanner eller iPhone mv. Jeg vil bogføre bilagene samt opbevare dem elektronisk således virksomheden altid har adgang til dem via internettet. Eller virksomhedens økonomisystem modtager fakturaer/bilag elektronisk mv.

Vi vil i fællesskab finde den bedste foretningsgang vedrørende dataudvekslingen via brug af internettes mange billige online løsninger. Stort set det eneste mine kunder skal sørge for er den fysiske  scanning af bilagene. Herefter kan jeg hjælpe mine kunder via min fjernsupport.

 

Jeg anser den elektroniske adgang og arkivering af dokumenter/bilag som den mest optimale løsning for alle parter.

Som virksomhedens eget økonomisystem ser jeg flere fordele i et online baseret hvor kunden og revisoren/bogholderen har adgang på samme tid. Jeg har erfaring i e-conomic, Uniconta, Dinero og andre økonomisystemer.

Men jeg kan også stå for bogføringen på et økonomissystem beliggende på virksomhedens lokale server. Det kræver dog jeg får adgang til serveren via f.eks. Teamviewer, AnyDesk eller på anden vis.