Outsourcing controller Interim assistance af en financial/business controller

Mangler virksomheden ressourcer til færdiggørelse af et lønsomt projekt?

Har I nogle igangværende lønsomme projekter hvor der kræves ekstra kræfter af virksomhedens nøglemedarbejdere i en periode?

Eller måske revisorerne står og tripper i kulissen for at komme i gang med den årlige revision så årsregnskabet kan blive færdiggjort?

Fra tid til anden har økonomiafdelingen behov for ekstra og fleksible ressourcer.

From Regnskab kan fungere som den del af et team i virksomheden på et højt fagligt niveau som financial eller business controller. Profilen på vedkommende som kan lejes kan ses her: LinkedIn.

Ressourcen kan lejes til særdeles fordelagtige priser, hvis kommunikationen og dataudvekslingen kan ske på online basis fra min hjemmearbejdsplads. Dialogen sker via videomøder på Skype(gratis), mails og telefon. Så er der heller ikke behov for et ekstra kontor eller en ekstra pc’er.

Det er også muligt at leje mig som financial eller business controller, hvor jeg kommer på arbejdspladsen såfremt det er for en længere periode på 1-3 måneder.

Generelt kan jeg med kort varsel hjælpe med midlertidig assistance på økonomi-/regnskabschef eller financial/business niveau på arbejdspladsen eller online fra min hjemmearbejdsplads alt efter hvad der passer til dit og din virksomheds behov.

Jeg ser frem til at møde dig og din virksomhed. Kontakt mig når du har behov for aflastning. Såfremt aflastningen kan ske online fra vores hjemmearbejdsplads, kan jeg tilbyde assistancen straks – næsten altid samme dag.